Sinceritate




Si de fiecare data cand ma uit in oglinda nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ... Cum ai putut sa fi atat de prost incat sa renunti la mine?
Cum ... Cand mi-as fi dat o viata intreaga pentru tine ..?
Cum ... Cand te-am iubit mai mult decat m-am iubit pe mine ...?


Asta este motivul pentru care nu te voi putea ierta niciodata.


Comentarii

  1. Parca azi e bine totul. Lucrurile merg perfect. Zambim, dansam si radem cu pofta. Ca apoi sa venim acasa sau sa hotaram ca stam o zi in pat sa ne relaxam... sa ne trezim gandindu-ne la el... iar el?? iarrr? ma ia cu nervi cand ma gasesc gandindu-ma. amintitndu-mi si reconstruind tot. sti care-i faza? eu ma gandesc doar la amintirile alea faine de acum 1 an. chiar daca am fost peste 2 ani impreuna, tot anul ala e amintirea mea pentru care chiar mi-as da orice sa fie cum a fost. dar nu mai poate. nici de ma vad cu el sa ne impacam... dupa atatea lucruri rele care au acoperit tot ce-a fost bun intre noi, nu cred ca o sa ma mai poata faca sa simt fluturi si minuni si sa ma faca sa visez un viitor si sa cred iar in melodiile de dragoste si... etc.
    nu stiu ce astept. habar n-am de ce ma gandesc si la ce sper... e ciudat...

    nimic nu ne mai multumeste. fericirea aia de zi cu zi ca e soare afara si ca bla iesim in oras? nu... nu o mai gasesc si chiar de-o gasesc mi se pare ceva banal.

    sunt niste prosti. si sincer si noi suntem. ca ne dam cu totul. dam tot acolo aruncam tot pe masa. inima, ganduri, prietene, iesiri, viitor, tott tot tot. pentru ei. normal ca ei le iau de pe masa, le tin la ei, ei se fac bine, le ridicam moralul si orgoliul... ca sa ce? sa ramanem noi fara nimic...

    pfff ce-am scris aici... nu stiu daca o sa intelegi ceva dar n-am mai vorbit de relatii sau barbati sau chestii de genul de ceva vreme. e ciudat. le-am tot tinut in mine.

    ok. sper ca esti bine... bine cat de cat macar.
    azi incerc sa gandesc cat mai putin. poate merge si pentru tine:D te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Am inteles in mare. Tu macar te-ai mai descarcat putin ..... Doar ca trebuie sa ne regasim .... Eu scriam la un moment dat ca as avea de ales intre a avea o relatie cu el, sau cu mine. Cat timp ne implicam pana peste cap .... uitam de noi. Eu m-am ales pe mine, si desi il iubeam, l-am indepartat pe el ....
    O iubire bolnava cum ai spus si nu, nu se merita. Ne facem rau singure ....
    Tu traiesti din regrete. Din amintiri, din trecut. Te inteleg ... trecutul ii cel mai usor ca sti la ce sa te astepti fiind acolo ... Dar noi am uitat ca exista si prezent si viitor.

    Eu am ales sa traiesc cu mine si sa indepartez raul din radacina.
    Tu ce alegi?

    Te pup

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu