El.. Ei?


Unii vin, altii pleaca. Tot ce trebuie sa facem, ii sa realizam care sunt oamenii care merita pastrati cu adevarat in viata, si cei care doar trec ca printr-o gara pustie.

Nu stiu dupa cat timp merita cineva sa iti deschzi sufletul in fata lui si sa il lasi sa intre. Uneori si dupa ani si ani, realizezi ce gresala mare a fost.

Cred ca inevitabil toti ajung sa te raneasca. Ii doar o chestiune de timp.

Din fiecare lucru, ramai cu ceva, care ajunge sa te marcheze pe viata. O invatatura. O lectie de viata, care, depinde doar de tine daca te afecteaza intr-un mod negativ sau pozitiv.

Nu regret nimic, pentru ca daca nu existau toate amintirile si dezamagirile, nu eram cine sunt azi. Nu ma puteam forma ca persoana si sunt multumita de ceea ce sunt astazi. Am crescut mult in ultimul timp si am ajuns sa creez un echilibru intre cine am fost, cine sunt si cine vreau sa fiu.


La afarsitul cartii... Din atatea persoane importante, raman cu prea putine, dar reale si sunt fericita si recunoscatoare pentru ele.... Pentru El.... Ca mereu a fost acolo, indiferent de situatie. Tot timpul a stiut ce sa zica si ce sa faca.....


Sooo pls.....

Hold me in your arms....'Cause I'm falling..
Hold me in your arms.....
While we're sleeping ♥



Comentarii