convorbire interioara


"hai iulia iesi. ce dracu tot stai degeaba in casa?? distreazate, simtete bine. o seara in oras ce rau iti poaate face?"

"nunu. stai in casa.. dute la un suc, o plimbare un film ceva...dar nu incepe iar sa iti pierzi noptiile.sti bine ce se intampla.. sti bine ca autocontrolul de care incepi sa dai dovada se va duce. sti ca cealalta zi vei regreta."

"si cei? asta ii varsta. daca nu, atunci cand? toata lumea, totii prietenii tai iasa. de ce tocmai tuuu stai in casa?? ce rau poate face un pahar ceva? "

"pierzi tot ce ai reusit in ultimele luni. vrei iar sa fi ca inainte? aduti aminte ce sa intamplat ultima data, ce ai facut. de ce teai distantat de totii si de ce ai fost daramata psihic o luna"

"vrei sa zici acum ca nu ai amintiri faine? ca nu te simtiai bine cand erai in euforie?asa esti tu. nu poti schimba asta si nu te poti minti singura"

" tu sti cum trebuie sa fi. nu strica tot pentru o noapte de iesit in oras. nu te da din nou peste cap degeaba, nu se merita"

"nu te mai minti singura si iesi dracu in oras. nu te mai preface. sti bine ca nu esti in stare sa ai o relatie."

"ba esti in stare.doar ca nu lai gasit pe cel potrivit. stai in casa"

ziua si noaptea. sunt doua persone diferite, dar ambele fac parte din mine....ii de ajuns o amintire a ceea ce a fost, sa imi doresc sa fiu din nou asa... cred ca sufar de multipersonalitate.



Comentarii