Happy B Day.




Azi i-as fi dat un catel ..........

Sunt zile si momente in care totul se intoarce inapoi, inzecit. Suferi putin in ziua cand ati fi implinit N luni/ani, esti intorsa pe dos cand sunt X luni de la despartire, melancolica cand vezi cate un loc care a fost o piatra de temelie in relatia voastra ........... Si aniversarile.

Ii clipa aceea cand calculezi fiecare minut pana la 12 fix, desi inca este 8.P.M ....... Si nu sti, daca sa ii dai un mesaj, sau sa il suni ... Doar este un ex, nu ?
Parca pur si simplu " La multi ani, iti doresc toata fericire din lume si sa ai parte de tot ce iti doresti " este totusi prea putin, prea formal si prea aiurea.
Si stai, in pat, sub plapuma, asteptand 12 fix.... si incerci sa iti abti lacrimile sa curga pe obraz, ca ai fi vrut sa il suni ... Sa ii spui ca il iubesti.
Ca desi v-ati schimbat, unele lucuri raman la fel.
Ca indiferent ce ti-a facut si ca desi refuzi sa vorbesti cu el, tot ii vei fi alaturi indiferent ce s-ar intampla ....
Odata ai spus "La bine si la greu". Nu in fata preotului, dar in fata lui ....
Si acel " La bine si la greu" va ramane promisiunea ta, o viata intraga.
I-ai fi spus ca iti lipseste.... Si prin vocea ragusita de la plans, i-ai fi spus ca in adancul sufletului, chiar vrei sa fie fericit ....

Dar iti inghiti lacrimile pentru ca sti ca defapt ... El nu mai este acolo. Tu nu ai de ce sa ii spui ca il iubesti la fix. Tu nu ai de ce sa te intorci acasa doar pentru ca este ziua lui si vrei sa fiti impreuna.
Si incerc isa adormi, desi nu poti.


I-as fi luat un catel.







Comentarii