Night thoughts






" " ".................... Intr-o zi, totul va fi bine. Odata, nu zic chiar acum, dar intr-o buna zi, totul va reveni la normal... Si daca nu va fi asa, in locul lui va fi altul.
Stiu ca inca esti ranita. Stiu ca te zvarcolesti in fiecare seara, o jumatete de ora inainte sa adormi, mereu cu aceelasi gand care nu te poate parasi o clipa "Oare ce se va intampla de cum inainte? Oare unde ne situam ..?"
Stiu ca te simti parasita. Inca nu sti incotro sa o apuci, doar te-ai oprit la rascurce de drumuri si nu sti daca sa alegi traseul plin de damburi dar fara sfarsit, sau ce cel lin la inceput, dar obsur si fara sa sti daca are un sfarsit sau cand il va avea.
Stiu ca esti debusolata. Stiu prea bine ca momentan nu sti ce vrei si ce simti ... Sau defapt ... Sti ce vrei, dar nu sti daca mai este si posibil de realizat.

Dar hai sa iti zic ceva ... Si iti repet asta pentru a 1000a oara ... Unele persoane nu sunt menite sa stea in viata noastra pana la sfarsit. Se dau jos din tren, pe parcursul drumului, indiferent cat de mult le-ai ruga sa ramana vesnic.
Si tu te schimbi. Toate lucrurile din ultima vreme si-au pus o ampreunta insemnanta asupra ta, inclusiv comportamentul tau.
Stiu ca iti e greu. Stiu ca ai stat, ai indurat, in inghitit atatea ... Stiu ca te-ai mintit singura si i-ai cautat scuze desi probabil nici nu regreta ... Azi era prea mic sa inteleaga. Acum 2 zile, era barbat, si logic ca nu intelege mentalitatea ta de femeie nebuna. Acum 3 zile , trebuia sa il intelegem ca na ... Nu stie bine ce include o relatie.
Dar cateodata .... fortata de imprejurati, chiar nu ai nimic de facut decat sa aduni bucatile din tine, sa le pui la loc si sa continui sa mergi mai departe.
Stiu ca privirea ti-ar fi in jos multa vreme ... Dar, ca de fiecare data, va veni iar un moment in care vei avea capul mai sus ca restul lumii.
Asta esti tu, si nu ai ce ii face. Umblii fara noima in cautarea iubirii. A unui barbat care doar sa te tina in brate si sa nu iti dea drumul vreodata....
Si stiu ca iti pare rau pentru tot ... Dar esti om. Ai si tu, la un moment dat un Breaking point. Ii de asteptat, era doar o chestiune de timp. Pana la urma ... Mai presus de om, esti FEMEIE. Si femeie, femeie ... Dar nu una prea intreaga.

Stiu prea bine ca ai vrea sa fi acasa. Nu pentru persoanele de acolo, ci doar ca sa stai in intuneric in patul tau. Poate sa si plangi. Sa plangi pana nu mai ai lacrimi, ca apoi  sa intervina ratiunea si sa iti dai seama ce ai de facut.

Dar totusi.... Tu fata draga ... Atat de fucked up mintal ... Tu pentru ce si pentru cine suferi atat? Ce regreti atat de mult inca sa fi in starea asta? Pe El ? Pe tine? Pe cine... Sau pe ce? .......................... " " "



Pe noi. Amintirile. Ideea a ce am fost, iar in clipa asta nu suntem.


" " " Atunci asteapta. Daca chiar crezi ca lucrul asta ar putea din nou sa fie ceva bun, macar cat era inainte .... Astepta...Stiu ca esti obosita ... Dar mai asteapta putin........... Sau mai bine spus...
Asteapta-l........ " " "





Comentarii